A ajuns sa cantareasca aproape 130 de kilograme la 19 ani. Ce a ajuns sa faca aceasta fata cand toata lumea i-a spus ca este dezgutatoare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 18:40

Din cauza unui stil de viata nesanatos, tanara din imaginile alaturate a ajuns sa cantareasca peste 120 de kilograme la varsta de doar 19 ani.

Bethany Grace adoptase o alimentatie total nepotrivita si era sedentara, pierzand foarte multe ore in fata calculatorului, discutand cu prietenii ei virtuali.

Echilibrul interior pe care aparent il avea i-a fost zdruncinat insa in momentul in care chiar oamenii in care avea incredere, desi nu ii cunostea personal, i-au spus ca s-a ingrasat extrem de mult si ca nu arata bine deloc.

Acela a fost momentul in care Bethany a decis ca este momentul pentru o schimbare.

Si-a modificat radical alimentatia si a ajuns sa manance foarte multe fructe si legume.

In plus, a inceput un program de antrenament la sala, pe care l-a urmat cu sfintenie. Rezultatele s-au vazut in doar cateva luni: acum tanara are o silueta de invidiat si si-a promis ca nu va mai repeta niciodata greselile din trecut.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”