A amenintat ca SE VA SINUCIDE daca Emil Boc nu vine sa discute cu el. Vezi ce reactie a avut primarul din Cluj VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:47

Emil Boc, pus in fata unei situatii iesite din comun!

Degeaba s-a rugat toata lumea de el. Barbatul s-a urcat pe acoperisul unui restaurant din centrul orasului strigand ca nu v-a cobori de pe cladire pana cand nu va obtine o locuinta. Si mai mult decat atat, pana nu vine insusi primarul Emil Boc sa vorbeasca cu el.

In timp ce protestatarul dadea spectacol la inaltime, iar lumea se stransese ca la urs, in zona si-a facut aparitia, spre surprinderea tuturor, chiar Emil Boc.
Aflat in fata unei situatii iesite din comun, Emil Boc a inceput sa-si faca griji pentru protestatrul care isi punea viata in pericol. Asa ca primarul a inceput sa negocieze cu barbatul aflat pe cladire. Dupa ce a fost rugat indelung de Emil Boc sa coboare de pe restaurant, barbatul s-a lasat induplecat.

Tanarul nu este la primul protest de acest gen. Oamenii legii au mai avut de-a face cu el de cel putin sase ori.
De fiecare data, barbatul a gasit de cuviinta sa-si strige nemultumirile de pe diferite cladiri si s-a ales cu cate o amenda.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.