A anuntat-o ca ii da papucii, dar ea nu a suportat acest lucru! Uite ce i-a facut dupa ce a intrat peste el in casa in timp ce dormea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:30

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Marea Britanie.

Jeanette Barrington, o femeie in varsta de 56 de ani, a avut un soc puternic in momentul in care iubitul ei a anuntat-o ca a decis sa puna capat relatiei. Desi a incercat sa-l faca sa se razgandeasca, barbatul nu s-a lasat induplecat.

Daramata de decizia lui, femeia s-a hotarat in cele din urma sa se razbune si a intrat peste el in casa, in timp ce dormea.

Ceea ce a urmat este greu de imaginat: Jeanette i-a taiat parul si l-a amenintat ca il va omori cu o foarfeca.

Speriat, barbatul a inceput sa fuga prin casa, dar a fost impins pe scari si a suferit rani destul de grave. In cele din urma a reusit sa iasa din locuinta si se indrepta spre masina personala, dar a descoperit cu stupoare ca femeia ii intepase rotile.


Intr-un final a reusit sa cheme autoritatile, care au ajuns rapid la fata locului. Femeia a fost arestata si a fost cercetata pentru agresiune. Initial ea a spus ca a fost legitima aparare, deoarece fostul iubit ar fi incercat sa o violeze, dar in cele din urma si-a recunoscut faptele.

Jeanette a primit sase luni de inchisoare cu suspendare si a fost obligata sa plateasca despagubiri de peste 1.000
de lire sterline.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.