A apărut felicitarea de Crăciun a prinților de Wales! Cum a ales familia Prințului William să pozeze în acest an

Author: Diana Ghita

Familia de Wales

Sursa: Instagram princeandprincessofwales

Familia de Wales și-a lansat felicitarea de Crăciun pentru 2023. Anul acesta, Prințul William și Kate Middleton au ales un stil cu totul diferit față de anii anteriori.

Felicitarea de Crăciun a familiei de Wales a apărut în seara de sâmbătă, 9 decembrie, iar aceasta îi surprinde atât pe cei doi soți, cât și pe copiii lor: Louis, Charlotte și George.

Cum au pozat în acest an Prinții de Wales

Prințul William și Prințesa Kate fac an de an acest lucru, devenind un adevărat obicei al familiei lor.

Aceștia respectă cu strictețe ședințele foto anuale pentru fotografia de Crăciun, fiind foarte atenți să-și asorteze ținutele și să transmită o căldură și o bucurie radiantă.

Anul trecut, familia de Wales a lansat o felicitare inedită. Aceștia au fost fotografiați în timp ce petreceau împreună o zi de vară, plimbându-se pe o alee înconjurată de verdeață, la casa lor de la țară, din Norfolk.

Anul acesta, fotografia de familie a fost foarte diferită de cea anterioară, făcând parte din cu totul alt film.

Felicitarea din acest an a luat publicul prin surprindere, întrucât Prinții și copiii lor au făcut un portret clasic de familie, într-un studio foto.

Cromatica pozei diferă, și ea, foarte mult, față de felicitările din ceilalți ani, întrucât nu este colorată, ci este editată în nuanțe de gri, alb și negru. Însă, deși decorul nu este foarte ofertant, familia regală a decis să iasă în evidență prin zâmbetele lor radiante și prin vestimentație.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Misterul rochiei purtate de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Care este semnificația ascunsă

Cum au reacționat fanii familiei de Wales la felicitarea de Crăciun

În fotografie se poate observa că atât Prințul William și Prințesa Kate, cât și copiii lor, Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George, sunt îmbrăcați în cămăși albe și pantaloni închiși la culoare.

Însă, Kate și Charlote se disting de băieți prin nota casual adusă ținutelor, cele două purtând blugi.

Publicul a fost foarte încântat de felicitarea din acest an a Prinților de Wales, pe care au postat-o pe paginile lor de social media, chiar și pe Instagram. Acolo ei au primit foarte multe complimente de la fani.

„Charlotte este superbă și arată ca o tânără regină Elisabeta/ Șoc! Prințesa Charlotte este, acum, o doamnă/ Eleganță captivantă în acest portret alb-negru, capturând esența unei familii regale moderne, pline de bucurie și iubire.

Frumos moment, Altețele Voastre Regale!/

Kate e atât de elegantă. Ce familie frumoasă/ Viitorul familiei regale este pe mâini bune”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Citește și: „William m-a apucat de guler și m-a trântit la podea”. Harry susține că a fost atacat de Prințul Wiliiam. Declarații halucinante în noua carte a soțului lui Meghan Markle