A aparut un nou barbat in viata cantaretei Antonia! N-o sa va vina sa credeti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

Cantareata Antonia a trecut prin momente dificile in ultimul an. A divortat, ba, mai mult, din cauza turneelor, sta departe de fetita ei.

Acum, viata ei e si mai complicata.... Oare cine este misteriosul Don Juan in care Antonia si-a gasit sprijin? Si oare cu ce a ajutat-o?
„Dan Bittman este funny, are grija, e foarte atent in ceea ce face, te face sa te simti comod ”. Dar a mai zis ceva Antonia despre el si nu prea i-a convenit. Dar  cum sa se supere pe noua lui colega de scena? Cand mapamondul o recunoaste drept una dintre cele mai frumoase femei.

Cei doi au petrecut ore in sir in studio si acum se pregatesc sa lanseze prima lor piesa. „Problema  a fost in primul rand de a-i gasi o tonalitate in care sa se simta bine pentru ca era facuta deja si o cantam eu intr-o tonalitate in care ei nu-i venea foarte bine pe voce si atunci am facut tot de felul de modulatii si artificii ca sa se simta si ea in largul ei”, ne explica Bittman relatia lor… profesionala.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Si nu numai tonalitatea i se potriveste cantaretei, ci si mesajul: „ Spune ce vrei, dar intoarce-te acasa! Practic, ce inteleg eu si noi,- este despre o relatie in care oamenii sunt certati si de fapt realizeaza ca se iubesc foarte mult si decid- << Hai sa lasam cearta, hai sa ne iubim, sa fim fericiti!>< Hai sa lasam cearta, hai sa ne iubim, sa fim fericiti!>>”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.