A asezat mai multe monede in gramezi, unele peste altele, si le-a impins cu o rigla peste marginea mesei. Crezi ca au cazut pe jos? Te inseli! E incredibil ce s-a intamplat

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:54

Experimentul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans peste 900.000 de vizualizari in mai putin de doua saptamani de la publicare.

In imagini un tanar realizeaza un lucru care, la prima vedere, pare imposibil, dar care are o explicatie cat se poate de logica. El incepe sa aseze o serie de monede unele peste altele, in gramezi de cate trei.

Ulterior ia o rigla si le impinge la marginea mesei. Desi ajung sa depaseasca marginea monedele nu cad, ci raman suspendate in aer.

Iata imaginile:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.