A auzit zgomote ciudate care veneau din vasul de toaleta insa nu vedea nimic. L-a demontat si cand a zarit ce se afla in canalizare, i s-au inmuiat picioarele de frica! " Se uita in ochii mei"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:04

Intamplarea socanta a fost postata pe Reddit de un barbat ghinionist.

Nimanui nu-i surade ideea de a avea casa invadata de sobolani, asa ca facem tot posibilul  pentru ca asta sa nu se inampla. Inchidem usile, ferestrele si ne asiguram ca niciun punct vulnerabil nu ramane neprotejat, insa rozatoarele sunt perseverente si isi gasesc, totusi, alte cai de a intra in casele noastre.

In timp ce era cazat la un hotel, um barbat a auzit un zgomot ciudat care venea din vasul de WC, asa ca a chemat personalul hotelului.

Cand muncitorii au sosit si au detasat vasul de podea, au descoperit un sobolan atat de mare incat ramasese blocat in evacuarea vasului.

Aceasta e o adevarata "performanta" pentru un sobolan, rozatoarele fiind celebre pentru faptul ca isi pot strecura corpul foarte flexibil prin cele mai mici gauri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

imaginea revoltatoare:

 

Taguri: