A avut fratele Biancai vreo legatura cu clipurile compromitatoare ale surorii lui? Adevarul iese la iveala dupa intrarea lui Cristian Comanici in casa "Puterea dragostei"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2020, 11:50

A avut Cristian Comanici legatura cu clipurile cu Bianca Comanici? S-au emis multe ipoteze dupa aparitia clipurilor compromitatoare cu Bianca Comanici.

A avut Cristian Comanici legatura cu clipurile cu Bianca Comanici?  Cel care a lansat aceasta ipoteza a fost Ricardo, concurent la "Puterea dragostei" sezonul 1 si la "Puterea dragostei" sezonul 2.

Acesta a sustinut ca cel care a indrumat-o pe Bianca spre aceasta profesie controversata, pe care au mai practicat-o atat concurente, cat si concurenti de la "Puterea dragostei", printre care Raluca Munte, Roxana Buzoiu, Larisa dar si Hamude, Bogdan Mocanu, Turcu sau Adrian.

Intr-un vlog al lui Hamude, Cristian Comanici a lamurit totul: NU are nicio legatura cu profesia pe care a practicat-o Bianca Comanici in trecut si spune ca Bianca nici nu a facut bani din asta fiindca ar fi continuat sa o practice daca i-ar fi adus venituri substantiale.

Cristian Comanici, fratele Biancai, este concurent la "Puterea dragostei" sezonul 3.

A avut Cristian Comanici legatura cu clipurile cu Bianca Comanici?

Hamude l-a atacat pe Cristian Comanici dupa vlogul lui Ricardo, insa s-a impacat cu acesta intr-un vlog in care fratele Biancai a lamurit definitiv aceasta problema.

Hamude s-a impacat cu fratele Biancai Comanici si e convins ca acesta nu a avut nicio legatura cu imaginile compromitatoare cu aceasta.

"Dupa ce am facut vlogul am primit un mesaj. Era fratele Biancai Comanici.

Mi-a dat un mesaj atat de frumos ca mi-a fost si rusine ca am facut vlogul", a spus Hamude la inceputul vlogului cu Cristi Comanici.

Cristi Comanici a explicat inca o data ca nu are nicio legatura cu ce a facut Bianca si ca el a aflat ulterior despre acest lucru. El a marturisit ca avea o relatie de prietenie cu fostul iubit al Biancai si ca, la rugamintea surorii lui, l-a ajutat pe acesta sa mearga in Anglia.

Hamude: Toata lumea crede ca tu esti vinovat. Eu te-am cunoscut 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristi Comanici: Vreau sa spun ca vlogul lui Ricardo nu este adevarat.(...) Clipurile alea sunt de 3 ani, am aflat ulterior. Nu o condamn pe sora mea fiindca si eu am incercat sa ma descurc

Cristi Comanici: Nu am nicio legatura(...) Nu stiu sa o fi santajat (n.r: fostul iubit al Biancai), sora mea nu mi-a spus chestia asta, nici n-am intrebat-o

Intrebat de Hamude de ce Bianca nu a facut un vlog prin care sa elucideze misterul, ca el nu are nicio legatura, Cristi a raspuns: "Chestia e ca eu sunt tanar, sunt puternic, nu poti sa ma distrugi cu niste mesaje, sa ma faci sa ma simt prost. Era vorba de parintii ei(...) Nu e o rautate, sora mea ma iubeste, o iubesc si eu pe ea. Probabil nu vrea sa ma expuna, se gandeste ca o sa uite lumea, se gandeste ca daca ma scoate in fata ma expune atacurilor", a explicat el.

Hamude: Nu ai contribuit cu absolut nimic

Citeste mai multe aici

Citeste si: Cristian Comanici si-a pus toata casa fetelor in cap, dupa ce l-au ales lider: "Esti arogant! Ti-ai schimbat atitudinea de ieri pana azi!"

Citeste si: Fratele Biancai Comanici e gata sa fie tata! Cristian si Madalina le-au facut pe fete sa lacrimeze

Citeste si: Surpriza de proportii! Fetele au ales liderul casei baietilor! Bianca Comanici poate sa fie mandra

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.