A avut curajul sa POZEZE GOALA la 55 de ani! Cum ti se pare ca arata?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 13:25

A devenit un topmodel de succes in anii '80, dupa ce a fost descoperita de fotograful Davis Bailey. A fost protagonista unei reclame ramase in istorie - "Changes" pentru Volkswagen" - si a avut colaborari cu Revlon, Coty, Clinique sau Gap.

 Paula Hamilton si-a castigat renumele datorita corpului ei de invidiat, iar la 55 de ani fostul topmodel se poate bucura de aceeasi masura zero, scrie Daily Mail.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/model-86e3dfd1c03de4df5a08b1ea467a04a0.jpgFostul model a acceptat sa pozeze nud pentru revista Close, din Marea Britanie, declarand ca se simte bine in pielea ei.
"Imi place sa stau goala si sa imi admir corpul. Am descoperit yoga in urma cu sase ani si m-a ajutat sa am un corp de adolescenta", a declarat Paula Hamilton.


Dupa succesul obtinut in cariera, Paula Hamilton s-a luptat mai multi ani cu dependenta de alcool si droguri, probleme despre care a scris in autobiografia ei "Instructions not included".( sursa Mediafax)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.