A avut parte de o moarte infioratoare! Tanar ucis in plina strada chiar de cel mai bun prieten al sau

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Primele dovezi sunt socante! Tanarul ar fi fost omorat chiar de prietenul sau! Pe aceasta ipoteza vor merge anchetatorii care increaca sa dea de urma agresorului.

Nici nu se crapase de ziua cand un apel la 112 a declansat haosul! Un martor neidentificat anunta ca un barbat in varsta de 30 de ani sangereaza pe marginea drumului. Desi medicii s-au chinuit sa-l tina in viata, barbatul a murit la scurt timp dupa ce a ajuns la spital din cauza hemoragiei puternice.

Medicii spun ca barbatul ar fi sangerat, in plina strada, minute in sir, din momentul injunghierii si pana cand a ajuns ambulanta.Nimeni

nu a vazut ce s-a intamplat! In aceasta dimineata, insa, anchetatorii l-au identificat pe martorul misteris care a sunat la 112. Se pare ca cel care a anuntat nenorocirea era prietenul victimei.

Ametiti bine de alcool, cei doi ar fi inceput o cearta, din care numai unul a ramas in viata. In apropierea locului crimei exista un imobil care are instalata o camera de luat vederi. Imaginile ar putea deslusi misterul mortii barbatului.
Pana atunci, politistii trebuie sa-l gaseasca pe agresor, care se afla acum in libertate.

##VIDEO79429##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?