A avut travaliu insa nu a reusit sa nasca iar fatul i-a ramas in burta! E cutremurator ce au descoperit medicii acolo dupa 46 de ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 05:40

Zahra Aboutalib, o femeie din Maroc, a fost in al noualea cer in momentul in care a aflat ca urmeaza sa devina mama. Avea 26 de ani atunci.

Perioada sarcinii a decurs fara probleme majore, insa cand a venit termenul sa nasca tanara a avut parte de un travaliu dificil, iar familia a dus-o la un spital pentru ca durerile erau foarte mari.

Zahra a ales insa sa plece si sa nasca acasa dupa ce a vazut cu ochii ei cum o femeie a murit in timp ce isi aducea pe lume bebelusul. Travaliul a continuat timp de cateva zile, insa durerile au disparut in cele din urma.



Tanara nu a mai fost la control, crezand ca a pierdut bebelusul. Dupa 46 de ani a descoperit un lucru socant. Doctorii banuiau ca are o tumoare in abdomen, insa au constatat cu stupoare ca femeia avea in burta chiar copilul nenascut.

Pentru ca pruncul mort era prea mare pentru a fi absorbit de corpul ei, sistemul imunitar a reactionat si practic l-a calcificat, izolandu-l de restul organelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”