A avut un soc cand a gasit oul asta imens in cotetul gainilor. Dupa ce l-a spart si a vazut ce era in el, si-a facut cruce: "Asa ceva nu se poate!" Uite ce a descoperit in interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:34

O femeie in varsta de 64 de ani din Brazilia a avut parte de o descoperire care a lasat-o fara cuvinte.

Totul s-a intamplat intr-o dimineata, cand Maria Glória de Souza s-a dus in cotetul gainilor pentru a strange ouale. Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a gasit unul de dimensiuni impresionante, de 3 ori mai mare decat cele normale.

Batrana le-a aratat intai celor din familia ei descoperirea, dupa care l-a spart pentru a vedea ce se afla in interior. Cu totii au avut un soc in momentul in care au observat ca in interiorul oului era un alt ou intreg, de dimensiuni normale, cu tot cu coaja.

"Am mai vazut oua cu doua galbenusuri, sau oua cu galbenusuri uriase, dar asa ceva nu am intalnit niciodata, de cand ma stiu", marturiseste femeia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile:

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.