A bagat spaima intr-un cartier intreg! Vezi ce arunca de la balcon un barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

A bagat spaima intr-un cartier intreg! Un barbat a semanat panica si teroare dupa ce a aruncat de la etaj tot ce i-a cazut in mana.

De la ghivece cu flori, sticle si pana la cratite si tot ce i-a mai cazut in mana. Politistii au blocat strazile si au oprit circulatia in zona. Minute intregi locatarii din zona au ramas inmarmuriti si au privit neputinciosi cum barbatul aruca de sus tot ce-i cadea in mana. Se gandeau ca nu cumva ghivecele sau sticlele aruncate cu furie, de sus, sa raneasca vreun trecator.

Vazand ca omul nu se opreste pana nu-si consuma intrega "munitie", oamenii se gandeau chiar si la alte scenarii.

A fost nevoie de politisti, pompieri si lucratori ai serviciului de ambulanta pentru ca barbatul violent sa fie imobilizat, urcat in salvare si dus la spital.

Obiectele au fost ridicate de catre cei de la compania de salubritate. Oamenii nu au inteles nici ei gestul si au facut haz de situatie. Barbatul a ramas, deocamdata, la spital, pentru tratament. Procedurile de internare sunt, insa, complicate, asa ca sunt slabe sansele ca medicii sa-l si interneze.

##VIDEO126707##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.