A bagat un cartier intreg in sperieti! Si-a decorat casa si gradina ca intr-un film de groaza

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:34

Te-ai pregatit de Halloween? Iata o idee despre cum ti-ai putea decora interiorul sau curtea casei.

Locuitorii unui cartier din Pennsylvania, Statele Unite, s-au ingrozit cand au vazut cum si-a decorat unul dintre vecini curtea casei. Parea desprinsa dintr-un film de groaza! Proprietarul, un impatimit, al Halloween-ului a intrat de pe acum in spiritul sarbatorii: si-a decorat casa si gradina cu elemente menite sa bage groaza in cei care arunca o privire. Peste tot vezi numai capete suspendate, membre taiate, sange, papusi diabolice, morminte, schelete, monstri, etc.

Mi-am decorat astfel casa si gradina pentru a fi in spiritul sarbatorii care se apropie. Intentia mea nu a fost sa sperii e cineva sau sa bag groaza in cartier. Decoratiunile au fost puse ca sa-i binedispuna pe privitori ”, a explicat proprietarul pentru Daily Mail.

Denumita si Ziua tuturor sfintilor, Halloween este o sarbatoare de origine celtica care a fost imprumutata de popoarele din vestul Europei, dar si pe continentul nord american.

Se sarbatoreste in noaptea de 31 octombrie, iar de cativa ani a fost imprumutata si de popoarele din sud-estul Europei, printre care si Romania.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.