A batut cateva oua, dar, in loc sa le puna in tigaie, si le-a intins pe par. Pare ciudat, insa trucul asta, stiut de putini, face minuni

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:26

Adesea, leacurile pentru problemele de zi cu zi sunt usor de preparat in casa, mai ieftin si mai sanatos.

Ouale sunt alimente bogate in proteine, vitamine, acizi grasi si antioxidanti, nutrienti care combat diferite probleme ale parului si redau textura si stralucirea parului.

Pentru a stimula cresterea parului, amesteca galbenusul de la un ou cu o lingurita de ulei  de masline, pana cand capata consistenta unei paste. Aplica pasta pe tot scalpul, apoi las-o sa actioneze 20 de minute dupa care poti sa te clatesti cu apa calduta.



Pentru a repara parul ars sau despicat, foloseste un galbenus, pe care il amesteci cu o lingura cu miere, una cu iauart si o lingurita de ulei de cocos sau migdale. Amesteca-le bine, apoi aplica pasta rezultata pe par si las-o doua ore sa actioneze, apoi spala-te pe cap cu apa usor calduta. Daca apa e prea calda, proteinele din ou se vor intari si va masca va fi mai greu de dat jos.


Pentru a obtine un par matasos, pune un galbenus intr-o ceasca cu iaurt. Amesteca bine si aplica pasta rezultata pe par. Dupa cel putin 20 de minute, clateste cu apa rece.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.