A baut tuica, dar a ajuns pe patul de spital INTOXICAT CU PLUMB. Afla cum s-a terminat intreaga poveste VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 04:10

Romanul bea cat poate! Fara sa-si dea seama ca intr-o zi ajunge marginea prapastiei.

Acest barbat era cat pe ce sa moara din cauza licorii de pruna. A ajuns la spital in coma, intoxicat nu cu tuica, ci cu plumb. Timp de doua luni, barbatul a baut 30 de litri de tuica. Necazul i s-a tras, insa, tocmai de la cazanul in care a fost facuta licoarea.

Barbatul a cosnumat cantitati mici, dar constante de tuica, care a fost obtinuta intr-un cazan de plumb.
Plumbul din cazanul respectiv a intrat in lichid si in felul asta s-au intoxicat si el si sotia lui. Oricat de buna ar fi tuica, nu e de glumit cu bauturile alcoolice! Medicii spun ca bautura facuta in cazane din diverse metale poate duce direct la moarte.

Simptomatologia este aproape neconcludenta la inceputul intoxicatiei. Se poate manifesta prin greturi, varsaturi lipsa poftei de mancare ca mai apoi pacientul sa intre in coma, iar in unele situatii sa moara.
" Plumbul este un metal greu destul de periculos pentru ca actioneaza si intoxica cu precadere sistemul nervos central. Se manifesta prin tulburari de personalitate, crize convulsive, coma cum a fost cazul pacientului nostru si la valori foarte mari chiar si deces", a declarat dr. Radu Tincu de la Spitalul de Urgenta Floreasca. De trei saptamani, medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde functioneaza singura sectie de toxicologie din tara, se chinuie sa il puna pe picioare pe acest pacient nefericit.