A baut zilnic 28 de doze de Red Bull. E ingrozitor ce a patit aceasta femeie, mama a trei copii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 sep 2020, 22:55

Lena Lupari, in varsta de 26 de ani, obisnuia sa bea in fiecare zi 28 de doze de bautura energizanta.

Dupa cativa ani in care a consumat zilnic 7 litri de Red Bull, femeia a ajuns la 160 de kilograme iar creierul i s-a umflat. Femeia, somera, a declarat ca nu era constienta de raul pe care si-l face, pana in iunie, cand organismul ei a cedat. Doctorii au descoperit ca a facut hipertensiune intracraniana.

Anual, ea cheltuia 6000 de lire pe aceasta bautura, de care era dependenta.

"Am trei copii mici, unul cu nevoi speciale si nu aveam timp sa gatesc nimic. De cinci ani sufer de migrene, dar le-am ignorat si am luat calmante", a marturisit ea.

"In ziua in care mi-am pierdut vederea, nu m-am putut ridica din pat si am stat 6 zile in spital", a povestit ea. Ea a slabit 12 kilograme de cand a renuntat la energizant, dar doctorii spun ca trebuie sa mai slabeasca 7 pentru ca sanatatea sa nu ii mai fie pusa in pericol.


O doza de bautura energizanta contine echivalentul a sapte lingurite de zahar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.