A castigat campionatul mondial de dans la bara, desi are doar o mana. Vezi ce miscari face VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

La campionatul mondial de dans la bara, desfasurat saptamana trecuta la Hong Kong, australianca Deborah Roach si-a surclasat adversarele si a obtinut marele titlu, desi are doar o mana.

Simtind ca, din cauza handicapului pe care il are, nu se mai putea integra in scoietate, Deborah Roach si-a cautat refugiul in dans. 

 

In 2006, dupa ce a vazut un spectacol de circ, femeia a hotarat sa imbine dansul la bara cu miscari efectuate in acrobatiile aeriene. Deborah poarta in viata de zi cu zi o proteza, insa efectueaza dansurile la bara fara ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

"Am iubit intotdeauna dansul, dar, in timpul copilariei si adolescentei, nu am avut incredere in mine si am crezut ca sporturile atletice, care implica si expunerea corpului, nu sunt pentru mine. Din fericire am invatat sa trec peste handicapul meu", spune Deborah Roach.
 

 

Taguri: