A castigat un concurs de frumusete, dar ascunde un SECRET tulburator!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 02:00

Nicole Kelly, o tanara in varsta de 23 de ani din Statele Unite, a devenit o sursa de inspiratie pentru persoanele cu dizabilitati dupa ce a castigat titlul de Miss Iowa 2014.

Tanara s-a nascut fara o mana, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa-si urmeze visele. Recent ea a participat la concursul de frumusete Miss Iowa 2014 pe care l-a castigat in fata a zeci de participante. Trofeul are, insa, o insemnatate aparte pentru Nicole Kelly!

In calitate de regina a frumusete, tanara si-a propus sa incurajeze toti copiii cu dizabilitati sa nu se lase descurajati pe handicapul de care sufera si sa incerce, pe cat posibil, sa-si urmeze visele pentru a ajunge in viata ce isi doresc.

De asemenea, Nicole Kelly a devenit coordonatoarea unui program special pentru integrarea persoanelor care sufera de handicap.

Inainte sa participe la concursul de Miss Iowa, frumoasa participanta s-a facut remarcata in mai multe piese pe scena mai multor teatre de pe Broadway din New York." Am invatat sa nu-mi mai pese ca oamenii se uita lung la mine, incercand sa compensez lipsa unui brat cu o personalitate si ambitie debordanta.
Am incercat orice, de la baseball, dans, inot, scufundari. Nu exista ceva la care sa spun nu!
", a declarat Nicole Kelly pentru Huffington Post.




Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii