A cazut cerul pe o familie din judetul Neamt cand a vazut cat are de platit pentru curent

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:11

Un televizor, o masina de spalat, un frigider si 4 becuri - in total 7.600 de lei factura pe o luna.

Dupa cum bine vedeti, familia Pantia nu sta nici la palat si nici n-are sisteme de iluminat, in casa, cat tot Champs Elysee-ul. In modesta locuinta abia palpaie cateva becuri.

De obicei, familia platea pana in 200 de lei. Factura de acum, insa, i-a facut pe cei doi soti sa le stea inima in loc: 7.600 de lei, pentru o singura luna.

Ca la alba-neagra facea contoarul oamenillor din Damac.

Zerourile ba apar, ba dispar, asa ca nu e de mirare ca si facturile primite cresc intr-o luna, cat altele, in sapte. Cu hartia in mana, barbatul femeii s-a dus cu viteza luminii pana la sediul firmei, ca sa le ceara socoteala.


Si aceasta batrana se plange ca nu-i lucru curat cu factura.  Un an intreg ar trebui sa stea aprins becul si tot n-ar ajunge sa consume de 240 de lei.


Duminica seara, v-am aratat, la stirile Kanal D, drama altei batrane, care a primit o factura de 3.500 de lei. Toti localnicii au facut plangeri la politie. Noi am incercat sa obtinem un punct de vedere oficial de la firma care distrubuie energia electrica, insa purtatorul de cuvant nu a fost de gasit la telefon.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.