A cerut-o în căsătorie în cel mai frumos mod posibil! Felicitări!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 28 oct 2020, 12:26
Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui

Cântărețul Liviu Teodorescu i-a făcut o surpriză iubitei sale, Iulia Iacob. Artistul a pregătit un moment special și a cerut-o de soție.

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani, iar acum, artistul a pregătit un moment special pentru a-și cere iubita de soție. S-a întâmplat chiar de ziua ei, în fața familiei. Liviu a postat pe contul de socializare un video, alături de care a scris un mesaj.

Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Iulia Iacob

Teodorescu a renunțat la burlăcie. Și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe iubita sa, Iulia, în căsătorie. Artistul a muncit serios pentru a transforma aceste clipe în unele greu de uitat atât pentru partenera sa, cât și pentru cei prezenți. Pentru că nu au fost singuri când a pus marea întrebare, ci înconjurați de familie și cei dragi.
Familia s-a strâns pentru a aniversa ziua de naștere a Iuliei, însă Liviu a vrut să o transforme într-o zi memorabilă.
I-a pregătit o petrecere surpriză și chiar a compus o piesă pentru aleasa inimii sale. 

Artistul a filmat tot momentul și l-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare. Sub pretextul că a compus o piesă nouă, Liviu Teodorescu a pregătit marele moment în care i-a oferit inelul.
Liviu și Iulia sunt împreună încă din liceu.

Citeste si: Edward Sanda si Cleopatra Stratan se pregatesc sa devina parinti? Artistii au facut marele anunt

 
"Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie 🥰

Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză.
Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă.

Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ❤️🙏🏼", a scris Liviu pe Instagram.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.