A cerut un imprumut ca sa mearga la facultate, dar si-a cheltuit banii pe sanii noi, impresionanti. Uite cum arata acum. Crezi ca a meritat?

Editor: Silviu Bunea Autor: M.A.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:30

Catherine Byrne a decis sa isi foloseasca imprumutul pentru studii pe ceva mai folositor decat educatia - o operatie de marire a sanilor, de 5000 de euro.

Catherine avea 22 de ani la momentul respectiv si a cheltuit, in total, aproape 20.000 de euro pe operatii estetice si injectii cu botox, la doar o luna dupa ce a fost admisa la o facultate londoneza.

Tanara s-a inscris la o facultate de pshihologie, dar nu avea nicio intentie sa studieze sau sa obtina o diploma. Imediat ce a fost primita, a cerut un imprumut special pentru studenti si, dupa o luna, a primit banii.



"Imediat ce mi-au intrat banii in cont, am facut programarea pentru marirea sanilor si am renuntat la cursuri. Noii sanii m-au facut sa ma simt de un milion de ori mai bine. Sunt sigura ca am ales bine sa investesc in corpul meu, nu in creier", a marturisit ea.

Anul urmator, tanara s-a inscris din nou la facultate si a primit inca un imprumut, de 10.000
de euro. Legea britanica spune ca nu trebuie sa returneze nimic pana cand nu va castiga peste 30.000 de euro pe an iar, in 25 de ani, datoriile se sterg.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”