A cheltuit mii de dolari pentru a arata ca o PAPUSA BARBIE! Lumea o judeca, insa ascunde un SECRET INCREDIBIL FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:44

Charlotte Poole, o tanara in varsta de 22 de ani din Marea Britanie, este tinta a numeroase glume rautacioase venite de la cei din jurul ei din cauza felului in care a ales sa arate.

Fata si-a dorit sa semene cat mai bine cu o papusa Barbie, iar pentru a realiza acest lucru a cheltuit mii de dolari pentru a-si modifica corpul.

Tanara si-a marit sanii, si-a vopsit parul intr-o nuanta de blond platinat si poarta tot felul de corsete si rochite cat mai mici. Multi o judeca si o considera mai putin inteligenta, insa Charlotte are deja doua masterate, unul in drept iar altul in marketing.


" Lumea imi spune lucruri oribile atunci cand ma transform in papusa Barbie insa imi vine sa rad, pentru ca stiu ca nu e deloc asa. Toti raman surprinsi cand aud ca am doua mastere. In niciun caz nu vreau sa ma mandresc cu acest lucru, dar este extrem de amuzant sa le vad expresia fetei atunci cand le spun", a declarata fata.

Desi a investit sume importante de bani in transformarea ei, tanara nu vrea sa se opreasca aici si intentioneaza sa isi mai faca o operatie la nas si sa isi injecteze
buzele cu Botox.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-09cfe38022dea89d85d802cffd61cb2d.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-f2a73c2dc91c9b851b9055faeeff05e5.jpg