A chiulit de la scoala ca sa bea. Elev in coma alcoolica, transportat de urgenta la spital

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 17:45

Un elev de 16 ani a fost cules de pe jos de un echipaj medical, chiar de langa scoala in care invata. Baiatul a plecat din scoala direct la un bar aflat in apropiere, unde a baut pana nu s-a mai putut tine pe picioare.

Baiatul nu s-a dus singur la bar, ci insotit de doi colegi si impreuna au dat startul la distractie. Nu a durat mult, iar adolescentul s-a prabusit. Unde mai pui ca legea spune ca este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice minorilor.

Angajatul localului stia acest lucru si, drept consecinta, a vrut sa scape de elevi, dupa ce a vazut ca baietii au intrecut masura si i-a poftit afara. Zis si facut.

Adolescentul a fost tarat afara de cei doi colegi care au chemat ambulanta.

In tot acest timp, liceul unde invata elevul pare ca e un loc mai degraba obisnuit cu distractiile decat cu educatia copiilor. Ce credeti ca am surprins chiar in timpul orelor de curs? Muzica la maximum, galagie si jargon de infractori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

##VIDEO83845##