A contribuit Alexandru Arșinel la declinul financiar suferit de Jean Paler? „M-a întristat că a spus lucrul ăsta”. Actorul a spus adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Lavinia Medrea

Jean Paler la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Jean Paler.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Jean Paler.

De ce nu l-a mai ajutat Alexandru Arșinel pe Jean Paler?

Jean Paler este un mare actor al țării noastre și, în viața lui, a avut probleme financiare.

Regretatul Alexandru Arșinel, la acea vreme, i-a dat speranța că va scăpa de aceste probleme propunându-i să-i aducă un colaborator, dar partenerul de scenă al Stelei Popescu s-a răzgândit deoarece a considerat că Jean Paler nu poate să-și respecte programul la teatrul „Constantin Tănase” deoarece avea un program prea încărcat încercând să facă rost de bani. 

Citește și: Jean Paler dezvăluie momente cutremurătoare din timpul serviciului militar, în prima ediție a noului sezon "40 de întrebări cu Denise Rifai", duminica aceasta, de la 23:30, la Kanal D

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când Jean Paler a aflat de faptul că Alexandru Arșinel s-a răzgândit a fost foarte dezamăgit și a mai spus, de asemenea, că nu se aștepta să primească o asemenea replică usturătoare din partea colegului său de breaslă, fiind convins că îi va oferi ajutorul de care are nevoie.

S-a supărat Jean Paler pe Alexandru Arșinel?

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie 2022, iar Denise Rifai a vrut să afle când a fost ultimul moment în care Jean Paler a primit o mână de ajutor.

Citește și: „Am avut sentimentul că trec prin iad” Daciana Sârbu, despre divorțul de Victor Ponta. Când a simțit aceasta că nu mai poate face față căsniciei

„I-ați purtat pică lui Alexandru Arșinel?”, este întrebarea cu numărul 14, adresată de Denise Rifai.

„Doamne ferește, lui Sandu, pentru că așa îi spuneam. Lui Sandu niciodată, Stelei (n.r.:

Popescu), nimănui, absolut nimănui. Nu sunt un om care port pică și ranchiuni, nu mi-a plăcut sentimentul de a purta ranchiună cuiva. Sentimentul ăsta nu-mi aparține. M-a întristat că a spus lucrul ăsta, dar m-a întristat doar 30%, să vorbesc procentual, pentru că 70% avea dreptate. Nu m-am ținut de teatrul Constantin Tănase, cu toate că ei au tras permanent de mine, alergând după bani, să fac bani, și având atât de multă treabă peste tot.
Am tot ciugulit, sunt o ciugulitoare”
, a fost răspunsul oferit de Jean Paler.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.