A crezut are un cos pe fata, dar se se ascundea sub piele i-a distrus viata. E de necrezut cum arata femeia acum, dupa luni de tratament

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:21

Jodie Dominy nu s-a gandit niciun moment ca acea mica umflatura va avea asemena consecinte dezastruoase.

Jodie, o australianca de 41 de ani din statul Queensland, a simtit, in urma cu cativa ani, o umflatura sub barbie. A fost convinsa ca e doar un cos, dar, pe masura ce saptamanile treceau, cosul nu se vindeca, asa ca a decis sa mearga la un control.  "E doar un chist de grasime", au linistit-o doctorii, explicandu-i ca il pot extirpa, din motive estetice. Jodie s-a decis sa nu se opereze si sa isi vada de viata agitata, cu un sot si doi copii.



In anii urmatori, chistul a crescut din ce in ce mai mare. In octombrie 2014, avea dimensiunea unei monede mai mari si incepuse sa doara, asa ca s-a programat la un chirurg pentru indepartarea chistului. Inaintea operatiei, a trebuit sa faca o biopsie, pentru a afla daca este vorba de o tumoare canceroasa.

Dupa o luna a primit rezultatul ingrozitor. Suferea de o forma rara de cancer, dermatofibrosarcom protuberans, foarte agresiv si greu de indepartat, dar cu o rata buna de supravietuire.
"E ca o caracatita", i-a explicat doctorul. "Tentaculele se intind in zona si formeaza radacini". Trebuia indepartat inainte sa ii atace nervul optic.
La operatie, tenaculele se intinsesera deja prin tot obrazul stang, barbie, falca si buza stanga. Doctorii au fost nevoiti sa ii tai bucati uriase de piele si muschi si sa ii reconstruiasca fata folosind piele de pe antebratul drept. Dupa 9 ore de operatie, avea 170 de copci pe fata.


"N-ai aratat niciodata mai bine", i-a spus sotul dupa operatie, incercand sa o incurajeze.

In 2016, ea a fost declarata oficial vindecata iar copiii si sotul au reusit sa o faca sa treaca peste impactul traumei si sa fie fericita ca traieste si are o familie frumoasa alaturi.

Iata cum arata Jodie acum:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.