A crezut ca face niste poze artistice, insa A INGHETAT cand a vazut ce a fotografiat de fapt! Imaginile care te vor BANTUI!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Un barbat din China a vrut sa fotografieze ceata foarte densa de pe un pod, insa fara sa stie, a surprins imagini cu adevarat socante.

Cand a ajuns acasa si a transferat pozele pe calculator a incremenit. El a fotografiat fix momentul in care doi tineri s-au sinucis, aruncandu-se de pe pod.

"Nu am realizat ca fotografiasem momentul in care ei s-au aruncat in gol. Am auzit oameni tipand ca cineva s-a aruncat de pe pod. Apoi am auzit cum ceva loveste apa. M-am uitat, dar nu am observat nimic. Cand am ajuns acasa insa si am studiat cardele am ramas socat.

Am surprins practic ultimele lor momente de viata", povesteste barbatul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

A crezut ca face niste poze artistice, insa A INGHETAT cand a vazut ce a fotografiat de fapt! Imaginile care te vor BANTUI

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.