A crezut ca face un act artistic si s-a pozat TOPLESS printre cruci VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:08

Fotografii sexy printre morminte si cruci . Ceea ce pentru unii poate parea revoltator sau macabru, pentru altii este un act civic.

 La bustul gol si cu pancarda in mana, asa a ales tanara din imagine sa protesteze fata de decizia ministrului culturii de a sustine Timisoara la titlul de capitala europeana si nu Aradul.

Modelina de meserie, Ana Cubas se apara si spune ca nu ar fi pozat de capul ei printre cavouri, ci la sugestia unui cunoscut designer de bijuterii, Adrian Haiduc.

Pozele au fost facute zilele trecute, în cimitirul Pomenirea din Arad.
Fotograful spune ca nu a fost foarte greu, pentru ca in cimitir nu se aflau decît niste gropari, care au apreaciat deochiatul protest si au aplaudat bucurosi!

Cum altadata tanara a mai pozat in ipostaze mai mult sau mai putin deocheate, sedinta foto printre morminte in semn de protest, i s a parut chiar la locul ei..Pana cand pozele au ajuns pe prima pagina a ziarelor..

Indiferent a cui a fost ideea, protestul pare sa-si fi atins scopul.
A provocat suficient scandal. Ba, mai mult, unul dintre viceprimarii Aradului a declarat ca este urmarea fireasca a declaratiilor ministrului Culturii.

Pana una alta unde dai si unde crapa! Fata recunoaste ca in final nu a reusit sa atraga atentia ministrului culturii, daniel barbu, ci a editorilor revistelor pentru adulti care o vor acum in paginile lor..