A crezut ca si-a gãsit fericirea alaturi de un barbat, dar acesta i-a devenit calau! O crima oribila a ingrozit Timisoara

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:25

Criminalul si-a sunat fratele si i-a facut o marturisire naucitoare.

Un inger care a sfarsit brutal in Iadul construit, prin fiecare palma data, chiar de cel care trebuia sa o iubeasca. Lavinia, femeia de 40 ani, a fost gasita fara suflare, in garsoniera in care locuia. Abia dupa patru ore a fost  descoperita, timp suficient ca cel care ar fi ucis-o fara mila sa fuga cat mai departe.

Colegii Laviniei au primit cu greu vestea mortii ei. Stiau chinul prin care trecea, dar nu si-au imaginat ca, de vineri, zilele i se scurg ca-ntr-o clepsidra. 

“ Luni a fost traumatizata sa zic asa. N-am vazut-o niciodata sa planga toata ziua. Stiam doar ca din cauza concubinului a mai avut o data divergente mai demult, cu mult timp in urma, chiar la inceputul relatiei lor, cand a venit cu ochiul vanat. “

Povestea de dragoste dintre Lavinia si Marius a inceput in urma cu un an. Ea, divortata, cu doi copii. El, divortat si tata tot a doi copii.

Dupa esecul in casnicie, femeia a sperat intr-o noua viata. N-a banuit o clipa ca, alaturi de el, ii incepe sfarsitul.

In timp ce femeia zace la morga, Petre Marius Butiri se plimba liber, spun apropiatii ei.  Imediat dupa ce a comis fapta barbatul s-a urcat intr-o masina de culoare rosie si s-a facut nevazut. Oamenii legii l-au dat in urmarire nationala si incearca acum sa-i dea de urma.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Individul, care-a dat dovada de sange rece, a apucat sa se spovedeasca fratelui sau, cel care, de altfel, a si anuntat autoritatile. Inainte sa inchida telefonul, barbatul i-ar mai fi spus si ca nu va fi gasit in viata ca sa-si plateasca infioratorul pacat. Oamenii legii l-au dat in consemn la frontiera si incearca sa-l localizeze.