A crezut ca si-a gasit sufletul pereche, dar a aflat un lucru STRIGATOR LA CER la doar 24 de ore de la casatorie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

Michelle, o femeie in varsta de 38 de ani din Marea Britanie, s-a indragostit nebuneste de un barbat din Gambia, o tara din vestul Africii.

Barbatul intentiona sa se stabileasca in marea britanie. Inainte de casatorie, femeia nu si-a pus niciodata problema ca barbatul ar avea intentioa sa se foloseasca de ea.

“E ra atat de dragut, de atent, de iubitor, nu ca alti barbati ”, a declarat Michelle pentru The Mirror. In ziua nuntii, comportamentul lui a devenit bizar la petrecere. Evita sa faca poze cu proaspata lui sotie si era nelinistit, parca ar fi zis ca sta pe ace.



A doua zi dupa nunta, Michelle avea sa fle un adevar dur! Sotul ei se casatorise cu ea pentru a obtine viza. Mai mult decat atat, tocmai i se nascuse un bebelus in Gambia dintr-o relatie pe care unii ar putea-o considera incestuoasa. Sotul lui Michelle se iubea de mai multi ani cu una dintre verisoarele lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.