A cucerit publicul cu rolul jucat magistral în serialul „O dragoste”! Nu o să-ți vină să crezi cine este actrița din imagine

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2024, 21:28

Este una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia care încântă publicul cu talentul și zâmbetul inconfundabil de peste două decenii!

Micuța din imagine este în prezent o actrița de succes cu zeci de roluri în seriale și filme de excepție. Este vorba despre Evrim Alasya, considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe ale momentului în Turcia. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a jucat multe roluri importante în producții de excepție, care i-au adus mari reușite pe plan profesional.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte celebra actrița este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Kivilcim.

Evrim Alasya a cucerit publicul cu rolul jucat magistral în serialul „O dragoste”

Evrim Alasya s-a născut în anul 1979, în Izmir, într-o familie înstărită, în sânul căreia a crescut și a primit o educație exemplară. La vârsta majoratului, această a hotărât să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile.

Dornică să își urmeze visul din copilărie de a deveni actrița, Evrim s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, trăiește nostalgia copilăriei! Iată ce imagine de senzație a publicat celebra actriță în mediul online

În anul 1999, Evrim Alasya a debutat pe scenă Teatrului pentru copii Pinar din Istanbul, unde a jucat până în anul 2005, când a fost remarcată și selectată de o mare casă

de producție pentru a juca în distribuția serialului Ihlamurlar Altında, care a reprezentat primul pas către carieră de succes din prezent.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Evrim Alasya, ascensiune spectaculoasă pe plan profesional

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actriță în anul 2014 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi în 2016 această a revenit la Kanal D, în producția Guneș, în anul 2023, în serialul Destăinuiri și de curând, Evrim a apărut din nou pe micile ecrane în captivantul serial O dragoste.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Dincolo de proiectele sale în domeniul actoriei, Evrim Alasya este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viață din arhivă personală și de pe platourile de filmare, spre încântarea fanilor săi. Îndrăgita actriță nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini din perioada copilăriei sale.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.