A cumparat cateva containere uzate si le-a pus unul peste altul, apoi le-a amenajat genial. Am ramas cu gura cascata cand am vazut ce casa luxoasa si-a facut

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 01:05

Aceasta este dovada ca cele mai simple idei sunt si si cele mai geniale.

Claudie Dubreuil, o canadianca din Quebec, a luat hotararea sa isi construiasca o casa neobisnuita. Ea a gasit o firma de constructii careia i-a comandat patru containere metalice folosite, de obicei, pe vapoare.

In doua saptamani, containerele i-au fost livrate iar constructorii au avut nevoie de doar o zi pentru a le instala pe santier, dupa planurile femeii, apoi au fost acoperite, la exterior, cu panouri din lemn de pin, dupa care Claudie a trecut la amenajarea interioara.



La interior, casa e remarcabila. Ferestrele mari, panoramice, creaza un efect de spatialitate iar bucataria, mare, e dotata cu toate accesoriile pe care le-ar putea folosi cineva.

Femeia si-a dorit mereu un dormitor cu baie deschisa, asa ca si-a amenajat, la etaj, un astfel de spatiu, cu iesire la terasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: