A cumparat o punga cu afine de la magazinul local, insa dupa cateva ore a iesit fugind din bucatarie, dupa ce le-a spalat. "Nu vreau sa mor!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:36

Multi cred ca afinele pot fi mancate in siguranta fara a fi spalate, insa acest lucru poate provoca tragedii.

Un utilizator de pe reteaua Reddit a postat imagini cu o afina pe care urma sa o manance cu cereale si lapte. Din graba, a sarit peste spalarea acestora, care proveneau dintr-o cultura eco, crezand ca nu va pati nimic.

In ultimul moment, a zarit o pata alba pe una dintre afine si, cand a privit mai atent, a realizat ca aceasta era, de fapt, panza unui paianjen care isi facuse casa in fructul respectiv.


In cazul in care paianenul era veninos, viata barbatului ar fi fost pusa in pericol.

Iata de ce trebuie sa spalam si sa curatam intotdeauna legumele si fructele pe care le cumparam. Sunt cultivate in aer liber si, la recoltare, pot purta astfel de insecte. In cazul acestor afine, riscul a fost si mai mare deoarece proveneau dintr-o cultura fara pesticide, adica substantele folosite in agricultura pentru eliminarea daunatorilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: