A cumparat un dulap la mana a doua si a ramas SOCAT cand l-a deschis. Ce a gasit in el este INIMAGINABIL!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 20:20

Surprize de proportii pentru un tanar din Timis de 33 de ani, dupa ce a cumparat un dulap second-hand de pe un site.

 Se pare ca, in interiorul dulapului, unul dintre copiii barbatului a gasit o cutie metalica in care se afla fabuloasa suma de 95.000 de euro.

Samuel Stanici a mers la Arad impreuna cu un prieten pentru a cumpara un dulap care a apartinut unui batran care a decedat de curand. Fiul batranului pus un anunt pe internet pentru a vine dulapul, fara sa stie de banii din interior.

„ Adevarul e ca nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru ca nu stiam ce e cu banii. Toata noaptea nu am dormit. Nicio clipa nu m-am gandit ca sunt banii mei. Aveam impresia ca toate masinile se opresc la mine la poarta”, a povestit tanarul, potrivit digi24.ro. Spre uimirea celui care a vandut dulapul, Samuel a returnat suma de bani gasita.

„A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea sa pastreze banii, dar a decis sa ii returneze. M-a miscat. Rar mai gasesti asa oameni”, a declarat barbatul din Arad.

Samuel Stanici provine dintr-o familie cu 12 frati, are 4 copii, lucreaza in constructii si in agricultura si locuieste in satul Bichigi, judetul Timis.