A cumparat un dulap vechi dintr-un targ de vechituri, dar nu s-a gandit sa se uite in el inainte de a-l urca in masina. Cand a ajuns acasa si i-a deschis un sertar a incremenit! Uite ce era in interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:07

Un barbat din Statele Unite a avut parte de o intamplare care ar fi putut sa ii schimbe viata.

Omul a mers la un targ de antichitati, de unde a cumparat cu 100 de dolari o comoda veche din lemn, cu trei sertare. A pus-o in portbagajul masinii si s-a deplasat acasa.

In momentul in care a scos-o in curte si-a dat seama ca din interiorul ei se aude un sunet ciudat. A deschis pe rand sertarele, iar cand a ajuns la cel de jos a avut o surpriza uriasa.

Acesta era plin cu monede, bratari si brose, toate facute din metale pretioase, aur sau argint. Cumulate, acestea valorau o avere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi putea sa le pastreze, omul a decis sa il sune pe fostul proprietar si sa i le inapoieze.

Voi cum ati fi procedat?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.