A cunoscut-o pe bruneta asta pe Facebook si, pana la urma, s-a indragostit de ea si a convins-o sa se intalneasca cu el si in realitate. Avea emotii, dar cand a vazut-o pentru prima oara a avut un soc! Uite cum arata de fapt fata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.

Se spune ca nu ar trebui niciodata sa legi o relatie stransa cu o persoana pe care ai vazut-o doar pe internet din cauza ca sunt multe lucruri care nu se vad.

A aflat-o pe pielea lui un tanar care s-a indragostit de o bruneta pe care a cunoscut-o pe Facebook. Dupa 3 luni de vorbit pe chat i-a marturisit sentimentele lui si a convins-o sa se intalneasca cu el si in realitate.

In ziua cea mare tanarul era extrem de emotionat si a mers la locul de intalnire extrem de aranjat si pregatit. Doar ca, dupa ce a vazut-o in realitate pe cea la care visa, a avut un soc.

Aceasta era un pachet de muschi, avand fibra foarte dezvoltata mai ales la picioare, abdomen si maini. "Tu nu esti femeie deloc, nu stiu cum am picat in capcana asta! Daca o sa fiu cu tine, o sa ma simt ca si cum as fi un un barbat", i-a spus baiatul, care si-a cerut scuze si s-a facut nevazut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Voi

ce parere aveti, a exagerat sau nu?