A cunoscut online o BUNACIUNE, insa i s-a facut rau cand a vazut-o in realitate: "Am cheltuit o avere pe biletul de avion pentru una ca tine?!". Ce a urmat e HALUCINANT!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

Caz socant in China! Huang Mao, un tanar, in varsta de 35 de ani a cheltuit o avere ca sa o intalneasca in realitate pe Xiaojin Tuan, o tanara in varsta de 32 de ani.

Cei doi s-au cunoscut online, pe un site de socializare. Barbatul s-a indragostit pur si simplu de poza de profil a lui Xiaojin Tuan. Din fotografie parea exact genul lui de femeie si nu ezita sa-i spuna iubitei sale ca e frumoasa ca o zeita chiar daca nu o vazuse niciodata in realitate.

Barbatul locuia intr-o provincie din nordul Chinei, in timp ce aleasa inimii sale, tocmai in partea de est a tarii.

Tanarul a platit o avere pe biletul de avion, rezervarea de la hotel si alte cheltuieli ca sa vina intr-o scurta vacanta in provincia unde aceasta locuia.

Si-au dat intalnire la cafeneaua de la aeroport, insa cand Huang Mao a vazut cum arata, de fapt, cea pe care o credea frumoasa ca o zeita, i s-a facut rau. S-a enervat atat de tare incat a luat-o la bataie in vazul tuturor tipand la ea ca este o impostoare si o mincinoasa.



Tanara a ajuns la spital unde a primit ingrijri medicale. Nu a depus plangere impotriva lui Huang Mao deoarece si acesta era hotarat sa faca plangere impotriva ei pentru inselaciune si uz de fals.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?