A cunoscut online un barbat caruia i-a expediat peste 1 MILION de DOLARI desi nu-l vazuse niciodata. Stai sa vezi ce scuza a gasit barbatul cand a trebuit sa se intalneasca cu ea!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

Sarah, o femeie divortata din Statele Unite, traieste una dintre cele mai halucinante povesti de dragoste.

In urma cu 18 luni, femeia a cunoscut online un barbat care i-a spus ca se numeste Chris Olsen, ca este un prosper om de afaceri, originar din Italia, dar care s-a mutat, insa, in Statele Unite in urma cu 18 ani, in cautarea visului american. Chris Olsen i-a mai spus lui Sarah ca in prezent lucreaza in Nigeria unde manageriaza o afacere.

Sarah nu l-a cunoscut niciodata fata in fata pe asa numitul Chris Olsen, vorbeste cu el doar la telefon si pe internet.

Cu toate astea, acest lucru nu a retinut-o sa-i trimita bani ori de cate ori iubitul ii spunea ca are nevoie. Femeia a declarat intr-o emisiune televizata din Statele Unite ca, la scurt timp dupa ce s-au cunoscut online, Chris i-a cerut bani pentru ca avea niste probleme cu banca deoarece isi pierduse cartile de credit. Ingrijorata si dornica sa-l ajute, Sarah i-a trimis bani fara sa se uite la suma.

Cei mai multi bani i-a expediat cand iubitul ei i-a spus ca a fost arestat si are nevoie urgent de bani pentru eliberararea pe cautiune. Sarah sustine ca i-a expediat atunci 550 000 de dolari. Pentru a face rost de aceasta suma, femeia si-a vadunt apartamentul. Sarah a marturisit ca i-a expediat, in total, iubitului pe care nu l-a vazut niciodata 1 400 000 de dolari. O adevara avere!

Sarah spera sa isi stranga in curand iubitul in brate care, din pacate, sfarseste prin a fi mai mereu arestat tocmai cand se pregateste sa vina in Statele

Unite sa-si vada iubita. Intrebata de moderatorul emisiunii daca nu i se pare ceva suspect in povestea tesuta iubitul ei, Sarah a uimit pe toata lumea cand a spus:" Ne iubim, suntem indragostiti unul de celalalt si sunt 95% sigura ca spune adevarul".

Singurul lucru care i s-a parut pana acum suspect femeii la iubitul ei este faptul ca acesta vorbea la inceput cu accent italienesc, iar mai apoi si-a schimbat brusc accentul:" La inceput vorbea cu accent italian, acum accentul i s-a schimbat, cine stie, poate s-a adaptat acolo",
a spus Sarah." Eu inca mai cred in dragoste", a incheiat femeia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”