A dat cartile pe fata! DEZVALUIREA SOCANTA facuta de Chris Brown in aceasta dimineata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:36

Intr-un video postat pe Twitter in aceasta dimineata Chris Brown a recunoscut ca este indragostit atat de Rihanna cat si de modelul Karrueche Tran.

"Sunt stresat. Cand ai o poveste de dragoste cu cineva, si apoi te indragostesti de altcineva este extrem de greu. Se poate sa iubesti doua femei in acelasi timp? Nu stiu daca se poate, insa eu asta simt. Nu vreau sa ranesc pe nimeni, imi pasa prea mult", spune rapperul in video.

 

In filmulet sunt inserate cadre in care apare alaturi de Rihanna si de Karrueche Tran. Chris

Brown s-a destainuit fanilor la cateva ore dupa ce a anuntat ca a pus capat relatiei cu cea din urma.

 

"Am decis sa pun capat relatiei pentru a ma concentra doar pe cariera mea. O iubesc pe Karrueche foarte mult insa nu vreau sa o vad suferind din cauza prieteniei mele cu Rihanna. prefer sa fiu singur, astfel vom putea fi amandoi fericiti", a spus Chris Brown.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Karrueche Tran a fost socata cand a aflat vestea, exprimandu-si nemultumirea tot pe Twitter.

 

"Nu inteleg! Tot ce vreau sa zic este ca nu te poti juca in felul asta cu sentimentele reale ale oamenilor".

 

Cei doi formau un cuplu de un an de zile.
 

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.