A dat dovada de un SADISM INFRICOSATOR! A TORTURAT un baiat de 15 ani si l-a fortat sa-si bea propria urina si propriul sange

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 06:30

O femeie a dat dovada de un sadism infricosator dupa ce a torturat mental si fizic un baietel in varsta de 15 ani.

Kerry Howle, in varsta de 26 de ani, l-a sechestrat timp de doua ore pe tanarul lipsit de aparare. In tot acest timp practic l-a torturat, atat mental cat si fizic. L-a fortat sa manance un hotdog expirat pe care a scuipat si in care a pus scrum de tigara.

Mai mult, femeia a spart o sticla in capul baiatului, provocandu-i rani serioase, si l-a fortat sa-si linga propriul sange.
Pentru ca umilinta sa fie completa, cand acesta a cerut sa mearga la toaleta l-a insotit si l-a fortat sa-si bea propria urina.

In timp ce comitea toate aceste abuzuri femeia ii spunea in mod repetat ca il va omori si ca ii va rapi mama. Anchetatorii care au analizat cazul au stabilit ca femeia a recurs la acest comportament din cauza ca l-ar fi auzit pe tanar vorbind despre mama ei, care este bolnava de cancer.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.