A dat Dumnezeu! Anda Adam si-a angajat stilist!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:50

Anda Adam, fetele de la Bamby, Andreea Balan sunt doar cateva dintre numele care au fost abonate de-a lungul anilor la rubrica prost-imbracate. Si chiar daca acest lucru s-a intamplat in mod repetat, foarte multe dintre aceste personaje nu au facut decat sa continue sa se imbrace in acelasi stil si nu au luat in seama comentariile criticilor de moda, pe care i-au ignorat total, desi imaginea unui artist conteaza extrem de mult.

Anda Adam, fetele de la Bambi si Andreea Balan sunt doar cateva dintre numele care au fost abonate de-a lungul anilor la rubrica "prost imbracate". Si chiar daca acest lucru s-a intamplat in mod repetat, foarte multe dintre aceste personaje nu au facut decat sa continue sa se imbrace in acelasi stil si nu au luat in seama comentariile criticilor de moda, pe care i-au ignorat total, desi imaginea unui artist conteaza mult.


Dupa ani la rand in care a fost criticata pentru modul in care se imbraca, pentru culoarea parului si atitudinea pe scena, Anda Adam si-a luat stilist personal. Cantareata a ajuns la concluzia ca pur si simplu nu s-a nascut pentru a-si asorta hainele sau pentru a stii ce sa puna pe ea, atat la concerte, cat si la evenimente mondene, si a apelat la sfaturile unui stilist.
Sursele noastre spun ca artista scoate din buzunar cel putin 2000 de euro lunar pentru ca altcineva sa-si bata capul cu vestimentatia ei. Dar pentru un artist ca ea, 2000 de euro inseamna doar tariful pentru o prestatie artistica!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.