A dat lovitura! Giulia Nahmany joaca intr-un film alaturi de Jane Seymour

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Giulia Nahmany se vrea acum star de cinema, tocmai la Hollywood, si joaca intr-un film alaturi de pretigioasa Jane Seymour.

Prima proba pentru un rol a dat-o insa cu noi, aici la D-Paparazzi, anul trecut la o petrecere mondena. Am incurajat-o, ea ne-a ascultat si departe a mai ajuns!

Se intampla pe la sfarsitul lui ianuarie 2013, atunci cand artista ne ameninta cu visul ei: acela de a deveni star la Hollywood! Pentru ca a vrut sa ne convinga cat este de talentata, Giulia a mai interpretat un personaj.

De data aceasta era femeia fatala.

E clar, dupa ce Giulia l-a cucerit pe reporterul nostru Christian, a avut ambitii din ce in ce mai mari. Visa sa-l puna cu sufletul pe butuci pe insusi Pierce Brosnan!

Inainte sa-i devina colegă fostului agent 007, Giulia a impresionat-o pe Jane Seymor. La jumatate de an de la castingul D-Paparazzi, a noastra a prins un rol principal in pelicula "Love by Design", in care joaca alaturi de prestigioasa Dr Quinn.
Filmul a avut de curand premiera la Newport Beach Festival. In prim plan era Giulia, care oferea cu mandrie, in stanga si-n dreapta, detalii despre personajul ei Dannielle, un editor de moda.

Cand este intrebata despre originile sale, Giulia spune cu mandrie ca este romanca! La randul ei, Dr Quinn s-a aratat impresionata de Giulia si de toata echipa de productie!

Pelicula "Love by Design" va avea premiera in Romania in toamna aceasta.
Abia asteptam s-o vedem pe Giulia in actiune! Iar acum, va propunem sa revedem scenele prin care alte romance au cucerit Hollywood-ul. Madalina Ghenea a aparut recent in "Dom Hemingway" alaturi de Jude Law, Alina Puscau a jucat in 2011 in Conan Barbarul iar Monica Barladeanu a facut furori cu o aparitie sexy, din serialul LOST.
##VIDEO112049##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta