A dat nastere unor gemene superbe, insa dupa doua luni medicii au fost in stare de soc cand le-au facut un control de rutina si le-au vazut buricele! Ce s-a intamplat cu micutele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:03

Alyssa si Michael Dunn au fost peste masura de incantati cand cele doua gemene si-au facut aparitia pe aceasta lume.

Le-au pus numele Isabella si Madeleine si au fost mai mult decat un dar de la Dumnezeu. Dar tocmai cand credeau ca lucrurile sunt perfecte, un consult de rutine la medicul pediatru le-a dat peste cap toata viata.

Medicul le-a dezvaluit ca se intampla ceva cu Madeleine. Buricul ei este umflat ceea ce nu este normal. I-a facut o ecografie micutei si fata lui s-a schimbat complet cand a vazut rezultatul.

Avea o forma foarte rara de cancer. Si, ca si cand nu ar fi fost de ajuns, Isabella avea exact aceeasi forma a bolii.


Sansele de supravietuire a celor doua erau aproape inexistente, era nevoie de un miracol. Familia a fost devastata. Sanatatea micutelor se deteriora vazand cu ochii. Cele doua au trecut prin sesiuni chinuitoare de chimioterapie pana cand un miracol chiar s-a intamplat. Cu cat stateau mai mult impreuna, cu atat cele doua fetite isi reveneau pana cand nu a mai existat niciun semn al bolii.
Nimeni nu si-a putut explica ce s-a intamplat. Ele sunt sanatoase si cresc vazand cu ochii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”