A dat o avere pe o pereche de ochelari si a gasit in cutie si o crema alba, cu care si-a dat pe maini in fiecare zi. Cand a consumat crema, s-a ingrozit: nu era pentru maini! Uite ce efect a avut

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 18 sep 2020, 11:35

Cand toate fetele din lumea mondenda cheltuie banii pe posete si genti care mai de care mai de firma, DJ Wanda da zeci de mii de euro pe ochelari!

DJ Wanda poarta ochelari din copilarie, din cauza unor probleme de vedere. La varsta de de 2 ani si 8 luni, ea a fost operata si, ulterior, parintii i-au spus ca isi va pierde vederea daca nu va purta ochelari.

"Am fost aragaz cu patru ochiuri, a fost numita in tot felul, dar am ajuns la concluzia ca aragazu' e smecher", a marturisit Wanda pentru Teo Show.

In timp, nevoia s-a transformat in pasiune si pasiunea a deveni aproape obsesie, din cauza careia a cheltuit bani grei. "Sunt ochelari si de 20 de lei, dar eu am ridicat stacheta m-am dus departe...", a marturisit ea.

Ea a reusit sa straga o adevarata colectie, compusa din peste 40 de perechi pe care a cheltuit zeci de mii de euro. Pisicosi, sticlosi, metalici, fiecare pereche de ochelari din colectie merita o descriere pe masura iar DJ Wanda are grija de ei ca de ochii din cap, insa, din neatentie, s-a intamplat o grozavie cu cei

mai scumpi ochelari din colectie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cumparati cu peste 2000 de lire, ochelarii sunt din fildes si au insertii de aur.

Fiind un material pretentios, producatorii i-au furnizat la cumparare si o crema speciala cu care trebuia sa unga ramele in fiecare zi. Wanda a fost incantata de mirosul cremei si a folosit-o pe post de unguent de maini iar pretiosii ei ochelari s-au crapat pentru ca nu au fost tratati corespunzator.

Urmareste in materialul video urmator declaratiile Wandei despre neobisnuita ei colectie:

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.