A decis sa faca scufundari noaptea, insa a ramas ingrozit de ceea ce a descoperit pe fundul oceanului! Uite ce s-a intamplat cu un scafandru mult prea curajos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:43

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum aproape 860.000 de vizualizari.

Filmuletul prezinta momentele in care un barbat se hotaraste sa faca o scufundare in ocean, desi era noapte iar intunericul nu ii permitea sa vada decat cu ajutorul unei lanterne.

Dupa o prima submersiune, el a observat ca in apa erau mai multe obiecte, insa nu a reusit sa inteleaga cum au ajuns acolo, motiv pentru care s-a hotarat sa se scufunde a doua oara.

Ceea ce a urmat este socant! Barbatul a vazut mai multe caramizi, o bicicleta si niste lanturi, iar ulterior a dat si de un carucior de copil.

In momentul in care a vrut sa vada ce se afla in el, un chip inspaimantator i-a aparut in fata ochilor.

Pana cand a apucat sa se dezmeticeasca cand s-a dezmeticit, a constatat cu stupoare ca fusese prins de picior intr-un lant. Filmuletul se termina aici, iar soarta scafandrului este necunoscuta.

Din fericire totul nu este decat un scurt metraj realizat de un regizor extrem de talentat.
Iata imaginile:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.