A decis sa renunte la sampon si la balsam pentru a vedea ce se intampla cu parul ei. Cum arata fata asta acum, dupa un an in care nu s-a mai spalat cu produsele pe care le folosim cu totii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 23:10

Kayleigh Conway, o tanara din Marea Britanie, in varsta de 28 de ani, a decis sa faca un experiment mai putin obisnuit.

In urma cu un an fata s-a hotarat sa renunte la sampon si balsam pentru ca stia ca, pe termen lung, aceste produse cosmetice nu au efecte tocmai benefice din cauza chimicalelor din componenta.

Le-a inlocuit astfel cu oua si cu bicarbonat de sodiu, cu care se spala la un interval de 4 zile. Desi recunoaste ca la inceput parul i s-a ingrasat extrem de tare, Kayleigh spune ca acum podoaba ei capilara arata incredibil de bine.



"Am avut de indurat o luna de chin. Parul meu arata dezgustator si nici macar daca il prindeam in coada nu reuseam sa salvez situatia. Insa acum firele arata incredibil de bine si vad cu ochii mei ca sunt mai sanatoase. Am scapat de acele chimicale nocive si, in plus, fac si economie la bani", spune tanara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.