A demonstrat ca este fan JOLIDON si a fost premiata! Afla ce trebuie sa faci pentru a intra in CONCURS

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:14

Ce faci vara asta? Fa-ti bagajul si hai cu noi la mare cauta sa ajungi pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia si intra direct in gasca vedetelor Kanal D! Poti avea parte de nenumarate surprize din partea Jolidon, unde zilnic poti castiga zilnic vochere de cumparaturi in valoare de 100 de lei.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/logo-7834341cd032cba4405ce7d1bf5bdc76.jpg
Si pentru a testa fidelitatea reprezentantelor sexului frumos de pe plaja Kanal D Summer Studio, echipa Jolidon a lansat o provocare: fanele marcii au fost nevoite sa demonstreze prin mijloace proprii cat de mult le plac produsele Jolidon. Astfel, majoritatea si-au tatuat pe corp Jolidon, iar o alta concurenta a ales sa scrie in nisip branul ei preferat, Jolidon.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/JOL1-705154ba15b65ee62160d07024ea515e.jpg

 

Si pentru ca au participat ca concursul: "Demonstreaza-ne ca esti fan Jolidon si noi te premiem cu un voucher Jolidon de 100 lei", castigatoarea unui voucher-ului a fost desemnata de un

juriu format din patru barbati prezenti pe plaja Kanal D Summer Studio, care s-au asigurat ca femeia aleasa este cel mai mare fan Jolidon prezenta pe plaja Kanal D.

 

Noua colectie de costume de baie Jolidon este ilustrarea unor valori de baza ale brandului Jolidon: inovatie, originalitate, calitate impecabila a produsului. Modelele acopera o plaja extrem de larga de exigente: de la adolescenta dinamica, la femeia sofisticata, cea romantica sau cea senzuala.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Nu uita se anunta un weekend canicular, de aceea sfatul nostru ar fi sa-ti iei costumul de baie si sa mergi pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, langa Crush, telegondola, unde echipa Jolidon

te astepta cu multe premii.

 

Intra pe  pagina oficila de Facebook Jolidon Romania-   http://www.facebook.com/JolidonRomania si poti vedea ultima colectie de cotume de baie!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.