A descoperit ca un gandac "locuia" in urechea sa. Cand s-au uitat mai atent in interior, doctorii s-au INGROZIT de ce au gasit

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:36

Un barbat de 19 ani a mers la spital, deoarece il durea o ureche. Diagnosticul a fost terifiant.

Doctorii au descoperit ca, in urechea sa locuia nu un gandac si o intreaga familie. Mama-gandac isi facuse cuibul in canalul sau auditiv si, intre timp, din oua iesisera 25 de pui.

Pacientul, din China, a ajuns la spital din cauza unei dureri de ureche. Doctorii s-au uitat in interior cu o camera video si au fost socati sa descopere ca urechea era pina de insecte. Ei banuiesc ca insecta traia acolo de cateva saptamani.



Doctorii spun ca, daca barbatul nu ar fi ajuns la spital la timp, urechea sa ar fi fost distrusa. "Insecta ii bloca complet canalul auditiv", a povestit un doctor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.