A despicat in doua coada unui TRANDAFIR pentru a face ASTA: SECRETUL pe care cu siguranta iti doreai sa-l afli pentru a-l pune in practica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

E greu sa mentii florile din vaza cat mai vii pe timpul iernii.

Insa, noroc ca exista metode care sa le prelungeasca viata si nu numai. Un tutorial de pe Youtube iti arata cum sa scapi de monotonie chiar si cand vine vorba de o floare. Vrei ca planta din vaza sa aiba culori cat mai vii si sa tina cat mai mult? Nimic mai simplu: Iata ce poti face!

Kathy Cano-Murillo aka The Crafty Chica iti arata o metoda foarte simpla si eficienta de a vopsi petalele trandafirilor in culori cat mai vii.

Ai nevoie, in primul rand, de flori, niste cupe din plastic si un cutit. Este o activitate care iti dezvolta in acelasi timp si creativitatea. Poti incerca cu diferite culori in diferite combinatii si poti aplica acest lucru si pe alte flori, nu doar pe trandafiri. Urmareste VIDEO alaturat si spune daca iti place ideea!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”