”A devenit scena mult prea mică pentru Ianțu și Bănică?” Care a fost, de fapt, mărul discordiei dintre cei doi

Autor: Madalina Maftei

”A devenit scena mult prea mică pentru Ianțu și Bănică?”

Sursa: Captură KANAL D

Virgil Ianțu, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi, a vorbit, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu bunul său prieten Ștefan Bănică.

Virgil Ianțu a făcut dezvăluiri fără precedent despre relația pe care o are în prezent cu Ștefan Bănică, după ce, la un moment dat, între ei au existat o serie de neînțelegeri. Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatorul TV a dat cărțile pe față.

De ce s-au certat Virgil Ianțu și Ștefan Bănică

Așa cum ne-a obișnuit, Virgil Ianțu este un bărbat foarte sincer și spune lucrurilor pe nume, fie el plăcute sau mai puțin plăcute.

Denise Rifai i-a adresat o întrebare roșie prezentatorului TV: ”A devenit scena mult prea mică pentru Ianțu și Bănică?”.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit cu mama fiicei sale. Sunt împreună de mai bine de 15 ani, dar nu au ajuns în fața altarului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fără niciun fel de reținere, omul de televiziune a dezvăluit că, la un moment dat, au existat tensiuni între el și Bănică, însă au știut cum să gestioneze situația și au lămurit tot ce a fost de lămurit, ba chiar relația lor de prietenie s-a închegat mai tare. Virgil Ianțu a povestit că după toate episoadele mai puțin plăcute pe care le-a avut cu artistul au plecat și în vacanțe împreună.

Cert este că, cei doi se înțeleg bine și și-au reglat conturile.

”Acum dacă mă întrebi, nu cred. Cred că a fost un moment neinspirat din ambele părți, mă bucur că lucrurile s-au reglat foarte rapid. Ne-am dat seama că este o copilărie ce se întâmplase în acea perioadă. Noi jucam în acea perioadă în aceeași piesă, „În a douăsprezecea noapte”, la teatru, era copilăresc să existe tensiuni între noi și am stat de vorbă ca niște oameni maturi, care am împărțit atâtea momente faine și atâta amar de vreme, lucrurile s-au reglat, am făcut și

vacanțe împreună, deci e un episod care a trecut, dar cred că a fost o lecție pentru toată lumea”, a spus Virgil Ianțu despre relația sa cu Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Ce vârstă are Virgil Ianțu și care este, de fapt, numele său real. Puțini știu acest detaliu despre cunoscutul cântăreț și prezentator tv

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.